Servicii de Curatenie
Curatarea mecanizata a pardoselilor

Operaţiunea consta in spălarea mecanizata a pardoselii (marmura, mozaic, gresie, linoleum, pvc, etc); se îndepărtează praful si mizeria uşoară cu ajutorul unui mop-lamelo sau se aspira - fără a se ridica praful in atmosfera - apoi se aplica o soluţie (aleasa după gradul de murdărie existent) care se va lăsa sa lucreze 10-15 minute pentru a dizolva grăsimile si murdăria existenta in rosturile si porii pardoselii; apoi cu ergodiscul dotat cu perie sau pad (rosu, albastru, maro, negru) împreuna cu apa si cu detergent se va curata murdăria ce va fi aspirata cu ajutorul aspiratorului de lichid; apoi se va efectua operaţiunea de limpezire a pardoselii, se va repeta operaţiunea cu apa curata si se va aspira din nou, lăsând in urma o suprafaţa perfect curata; apoi se va lustrui pardoseala cu ajutorului ergodiscului dotat cu pad alb (fin) ce va reda strălucirea pardoselii.

Se recomanda ca aceasta operaţiune sa se efectueze cel puţin o data pe luna in condiţiile in care este întreţinuta zilnic – spălat normal – (mop), iar daca pardoseala suporta tratament (polisare, ceruire) sa fie aplicat, acest tratament reda un aspect plăcut, astupa porii si pardoseala va fi mult mai uşor de întreţinut.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.