Servicii de Curatenie
Spalarea a mochetelor prin metoda umeda

Se aspira atent toata suprafaţa, se elimina petele existente pe covor cu soluţii specifice murdăriilor, apoi se va aplica o soluţie speciala cu vermorelul (aceasta va dizolva murdăria din fibrele mochetei fără a le afecta), se va freca mocheta cu ergodiscul dotat cu perie pentru mocheta (pentru a omogeniza soluţia pe toata suprafaţa) si se va intervenii cu aparatul de injecţie-extracţie, care va injecta apa in mocheta, pana la baza ţesăturii si va fi extrasa in acelaşi timp.

Aceasta operaţiune va curata mocheta in profunzime si ii va reda aspectul de nou; aplicaţia va necesita mai mult timp de execuţie (aprox 3 - 4 ore / 100 mp) si necesita timp de uscare de aproximativ 6 - 8 ore (in funcţie de mocheta si de spatiile de aerisire existente).

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.