Parerea ta conteaza
Parerea ta conteaza
Doinita Stane
Cel mai greu intr-o colaborare este sa rezonezi. Cu echia Fox acest lucru nu a reprezentat un impediment. Am apelat la ei impreuna cu toti vecinii de pe scara atunci cand in urma unei renovari majore nimeni nu reusea sa scoata mizeria de pe casa scarii, balustrada, usi etc. A durat 2 zile sa faca scara ca noua, au fost atenti la detalii, au curatat toate usile, gemurile si am apreciat ca pana si rosturile de la gresie erau curate. De atunci am inteles diferenta intre a face eu curat si o firma specializata in curatenie. Ii tot recomand cu placere.
Alexandru Grigore
Am apelat la servicii Fox Cleaning in momentul in care am inteles ca a face curatenie dupa finalizare casei ma depaseste. Curatenia facuta de echipa Fox dupa constructor a fost impecabila deoarece acestia au fost foarte atenti la detalii. CU aceasta ocazie le multumesc!
Valentin
Avem o colaborare cu firma Fox Cleaning de 2 ani. In fiecare saptamana acestia isi fac treaba cu profesionalism intr-un spatiu de birouri de 300 de mp in care lucreaza 30 de angajati. Este un plus pentru angajati sa lucreze tot timpul intr-un mediu curat.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.