Despre Fox Cleaning
Array

FOX CLEANING este o firma specializata in business services din anul 2006, activând ca prestator al gamei complete de servicii în domeniul curăţeniei de imobile. Cu orientare spre client şi cu obiectivul clar de a se impune pe piaţa locala ca una dintre cele mai bune firme de curatenie profesionala, brand-ul FOX CLEANING a apărut din dorinţa de a oferi constănţenilor servicii impecabile.

FOX CLEANING este o societate cu sediul în Constanţa, activând ca prestator al gamei de servicii în domeniul curăţeniei de imobile. Personalul şi tehnologia folosită asigură o curăţenie de înaltă calitate pentru aplicaţii industriale, comerciale sau domestice.

Nu urmarim doar respectarea unui contract ci satisfactia completa din partea clientilor nostri. De aceea serviciile FOX CLEANING nu sunt doar simple servicii de curatenie, ci standarde de calitate.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.